Власник ялтинських зоопарків позивається до «Росії-24» і Поклонської

Власник ялтинських зоопарків позивається до «Росії-24» і Поклонської

Укрінформ
Директор зоопарку «Сказка» та парку левів «Тайган» Олег Зубков судитиметься з «прокурором» Криму за неправдиві та бездоказові обвинувачення на його адресу.

Савеловський суд Москви вже прийняв позов проти Наталії Поклонської та телеканалу «Росія-24», пише Зубков у Фейсбук.

"Шановні представники ЗМІ м.Москви! Повідомляю, що 18.02.2016 у Москві Савеловський суд розгляне позов директора Ялтинського зоопарку «Сказка» і парку левів «Тайган» Олега Зубкова проти прокурора Криму Наталі Поклонської і телеканалу «Россия-24», - йдеться в пості.

За словами Зубкова, причиною його звернення до суду є те, що «прокурор цілої республіки публічно висловлює неправдиві звинувачення, цього залишати без відповідальності не можна».

Як розповів підприємець, на його відкриті звернення з проханням надати підтвердження брехливим заявам, «прокурор» не визнала за потрібне відповідати.

«Я до цього часу не можу зрозуміти, де і як я знищив два гектари лісоугідь, і де розраховані і озвучені збитки в 123 000 000 рублів? Де звинувачення щодо хлопчика з трьома ампутованими пальцями, де три кримінальні справи проти мене і коли ж я сяду у в'язницю за сукупністю злочинів, про що також заявляла Поклонська? Де побиті мною співробітники? Як під зоопарком «Сказка» і парком «Тайган» не оформлена земля? І як же я жив, не за українськими законами, не за російськими?" - написав Зубков.

«Прокуророві доведеться відповідати на поставлені судом запитання", - наголосив власник зоопарку і парку левів.

Раніше Укрінформ повідомляв, що в грудні 2015 року в Криму пройшла скандальна прес-конференція директора зоопарку «Сказка» і парку левів «Тайган» Олега Зубкова, на якій він вимагав відставки «прокурора» Криму Наталі Поклонської за неправдиві звинувачення на його адресу. На знак протесту проти пред'явлених йому обвинувачень він оголосив про безстрокову акцію протесту, під час якої всі його об'єкти в Криму будуть закриті. Раніше він також звертався до президента РФ Путіна, глави Чечні Кадирова і генпрокурора Росії Чайки з проханням врятувати його від свавілля кримської «влади».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-