Військова прокуратура хоче допитати вісьмох зрадників із Криму

Військова прокуратура хоче допитати вісьмох зрадників із Криму

Укрінформ
Військова прокуратура Центрального регіону викликає на допит зрадників з Криму.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

«Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону Центрального регіону України здійснюється досудове розслідування кримінальних проваджень, внесених 14 липня 2015 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.111, ч.1 ст.408 КК України. На даному етапі досудового розслідування виникла необхідність допитати осіб, що підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень у вказаних кримінальних провадженнях», - йдеться у повідомленні.

Зважаючи на те, що підозрювані проживають на території тимчасово окупованого Криму, поштовий зв’язок з яким відсутній, військова прокуратура Центрального регіону України здійснює виклик підозрюваних  до військової прокуратури Вінницького гарнізону шляхом опублікування повісток на сайті відомства.

Загалом, військові прокурори хочуть допитати вісьмох підозрюваних. Усім їм інкримінується державна зрада та дезертирство зі зброєю.

Так, військова прокуратура викликає на допит: Новікова Андрія Вікторовича, Савенка Геннадія Олександровича, Сіденка Ігоря Івановича, Часовськіх Євгена Вікторовича, Каширіна Алліка Вікторовича, що проживають у м. Джанкой, Просвіріна Андрія Олександровича з Мелітополя і Волошка Віктора Вікторовича, що проживає за адресою: смт. Красногвардійське АР Крим. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-