У Краматорську за співпрацю з «ДНР» арештували поліцейського

У Краматорську за співпрацю з «ДНР» арештували поліцейського

Укрінформ
Краматорський міський суд заарештував поліцейського, який підозрюється у співпраці з терористами «ДНР».

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

«У період з серпня 2015 року по січень 2016 року 28-річний працівник кримінальної поліції Красноармійського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Донецькій області, перебуваючи в місті Красноармійську, збирав відомості про діяльність і кількісний склад правоохоронних органів і військовослужбовців Збройних Сил України, які беруть участь в антитерористичній операції», - йдеться в повідомленні.

Зібрані дані зловмисник передавав рідному братові, який є учасником терористичної організації, і, за попередніми даними, працює в так званому «міністерстві державної безпеки «ДНР». 31 січня поліцейського і його спільника затримали працівники Служби безпеки України.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній групі чи терористичній організації) та судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці для кожного. Максимальна міра покарання, яка загрожує зловмиснику - 15 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-