Перехід «Зайцеве» закриють, щоб не повторилася Волноваха

Перехід «Зайцеве» закриють, щоб не повторилася Волноваха

Укрінформ
Контрольний пункт в`їзду-виїзду «Зайцеве» на Донеччині з середи, 3 лютого, буде тимчасово закрито.

Про це повідомили в прес-службі Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

«Сьогодні відбулася зустріч голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського з керівником штабу АТО. Після консультацій прийнято спільне рішення про тимчасове закриття контрольного пункту в'їзду-виїзду «Зайцеве» з середи, 3 лютого 2016 року», - йдеться у повідомленні.

Очільник області пояснив таке рішення тим, що протягом останніх днів російські терористичні війська обстрілюють даний КПВВ із заборонених Мінськими угодами видів зброї, в тому числі 82-мм та 120-мм мінометів. Так, 29 січня було обстріляно пункт пропуску в районі Майорська, внаслідок чого поранення отримали військовослужбовці, а техніка посічена осколками.

«У зв'язку з реальною загрозою для життя і здоров'я мирних мешканців, з метою недопущення повторення ситуації з розстрілом пасажирського автобуса торік у Волновасі вирішено тимчасово призупинити роботу КПВВ «Зайцеве». Діяльність пункту пропуску буде відновлена лише після стабілізації ситуації та повного припинення вогню, в зону ураження якого потрапляють люди, які вимушені перетинати лінію розмежування», - підкреслили в адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-