Навчання бойовиків: під Торезом вже 40 танків та 6

Навчання бойовиків: під Торезом вже 40 танків та 6 "Градів"

Укрінформ
Російські окупаційні війська в ході підготовки до масштабного навчання наступальної тематики зосередили на полігоні в районі Тереза 40 танків, 70 бойових броньованих машин та шість 122-мм РСЗВ “Град".

Про це повідомляється на сайті Головного управління розвідки Міноборони України.

"В районі Тореза здійснюється підготовка до масштабного навчання наступальної тематики підрозділів 1 АК (1-го армійського корпусу російських окупаційних військ, сформованого на території т.з. ДНР. - Ред.)  На полігоні зосереджено 40 танків, 70 бойових броньованих машин та шість 122-мм РСЗВ “Град”, - йдеться у повідомленні.

В ГУР підкреслили, що одночасно з декларуванням готовності до виконання положень Мінських домовленостей командування російських окупаційних військ активізує заходи з нарощування боєздатності з'єднань і частин 1 та 2 армійських корпусів (сформовані на територій т.з. ДНР та ЛНР відповідно) Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ.

"Спрямованість заходів бойової підготовки, під час яких відпрацьовуються питання наступу (контрнаступу), свідчить, що противник не відмовився від планів з розширення контрольованих територій і використовує “перемир'я” для підготовки до відновлення збройного протистояння", - заявили в розвідці.

Безпосередній контроль за підготовкою заходу здійснює комісія Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-