Поліція: готується силове захоплення одеського ринку

Поліція: готується силове захоплення одеського ринку "7 кілометр"

Укрінформ
В Одесі готується силове захоплення ринку "7 кілометр" через спір між новими та старими його керівниками. Місцева поліція вже на місці і закликає сторони утриматись від  протиправних дій.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"Вчора, 30 січня, до поліції надійшло повідомлення про те, що готується силове захоплення ринку "7-км" в Одесі, де виник спір між новими та старими керівниками ринку. Працівники поліції прибули на місце, аби не допустити правопорушень та забезпечити охорону громадського порядку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що одеські правоохоронці готові зробити все необхідне для того, аби мешканці міста та гості почували себе у безпеці.

Як наголосив т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе, люди, які вчинять протиправні дії, нестимуть відповідальність, передбачену законодавством України.

"Ніякого силового захоплення  ринку та порушень громадського порядку не буде. У нас  достатньо резерву, аби не допустити будь-яких правопорушень з обох сторін", - підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-