Неадекватного винуватця подвійного ДТП взяли «на гарячому»

Неадекватного винуватця подвійного ДТП взяли «на гарячому»

Відео
Укрінформ
У Маріуполі спецпризначенці затримали винуватця відразу двох ДТП, котрий збив дівчину і зіткнувся з іншою автівкою.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції

«Перебуваючи у неадекватному стані, водій автомобіля «Шкода Октавія» примудрився протягом хвилини скоїти одразу 2 дорожньо-транспортних пригоди – спочатку збив молоду дівчину на пішохідному переході, а на наступному перехресті зіткнувся з автомобілем «Хюндай». Внаслідок ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження та доправлена до лікувального закладу, у другому випадку постраждав лише транспортний засіб», - йдеться в публікації.

Як зазначається, очевидцями обох дорожньо-транспортних пригод стали бійці батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Донецькій області, які після чергового патрулювання поверталися на місце постійної дислокації.

Водій автомобіля «Шкода Октавія», перебуваючи у неадекватному стані, на перетині проспекту Будівельників та вулиці Кронштадтської скоїв наїзд на молоду дівчину, яка переходила вулицю по пішохідному переходу. Постраждала з травмою голови доставлена до однієї з міських лікарень.

На наступному перехресті при спробі повернути на вулицю Лавицького винуватець пригоди не пропустив автомобіль «Хюндай», який рухався прямо, та скоїв з ним зіткнення.

«Коли водій скоїв наїзд на дівчину, ми рухалися у попутному напрямку та все бачили. Ми зупинилися, щоб надати допомогу, але переконавшись, що з дівчиною все гаразд, і вона перебуває під опікою свого молодого чоловіка, продовжили переслідування. Але довго ганятися не прийшлося – вже на наступному перехресті, здійснюючи поворот, він не пропустив зустрічне авто та скоїв з ним зіткнення. Коли чоловік вийшов з машини, усе одразу стало зрозуміло. Скоріше за все, порушник був у стані наркотичного сп’яніння. Я на нього поглянув, а він у відповідь наче крізь мене дивиться», - розповів очевидець пригоди співробітник батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Донецькій області Андрій Бурмака.

Зупинившись на місці пригоди, спецпризначенці затримали правопорушника. Бійці викликали «швидку допомогу» для постраждалої дівчини та слідчо-оперативну групу Приморського відділення поліції.

За фактами скоєння дорожньо-транспортних пригод складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 124 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна» та ст. 130 «Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Факт нанесення тілесних ушкоджень внаслідок порушення правил безпеки дорожнього руху внесено до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про скоєні кримінальні правопорушення та інші події. Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-