Полозов розповів, як за ним стежили у Криму

Полозов розповів, як за ним стежили у Криму

Укрінформ
Адвокат Микола Полозов розповів, що за ним велося стеження під час його перебування в Криму, куди він приїхав з метою захисту в суді Ахтема Чийгоза.

Про це Полозов повідомив у п'ятницю на прес-конференції в Укрінформі по відеозв'язку з журналістами.

«Я за собою бачив стеження у Криму. Ні для кого не секрет, що зараз Крим затоплений співробітниками ФСБ. І це відбувається не тільки у Криму. Такі персони, як я, знаходяться під певною увагою з боку російської влади», - сказав Полозов.

За його словами, стеження було встановлене біля готелю, де він зупинився.

«У двох машинах позмінно цілодобово чергували люди. Коли я йшов кудись-в суд або в ресторан, за мною переміщалося теж зовнішнє спостереження, причому, не особливо навіть і ховалися», - розповів адвокат Чийгоза.

Полозов повідомив, що, за словами заступника голови Меджлісу Нарімана Джелялова, а також інших кримських татар, за ними також ведеться спостереження.

«За багатьма кримськими татарами ведеться абсолютно неприкрите стеження з боку ФСБ, з боку спецслужб. Для мене це рядова ситуація, в Росії до цього багато хто вже звикли. Але я думаю, що в Криму це викликає певний шок. Такі реалії, які нав'язує Росія», - сказав Полозов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-