Порошенко відкрив у Рівному Центр надання адмінпослуг

Порошенко відкрив у Рівному Центр надання адмінпослуг

Укрінформ
Відтепер мешканці Рівненщини матимуть змогу оперативно отримувати практично весь спектр адміністративних послуг за сучасними європейськими стандартами у новому Центрі надання адмінпослуг.

Такий центр у рамках свого візиту до Рівного урочисто відкрив Президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Центр надання адміністративних послуг - це місце, де звичайна людина зустрічається з владою. І обличчя влади є світле, прозоре, не корупційне. Не треба, аби громадянин бігав по різних інституціях, аби зібрати нікому не потрібні папірці. Він має витрачати мінімум часу, усе має бути в електронній системі", - сказав Порошенко.

За його словами, відкриття таких Центрів в Україні стало можливим через механізм децентралізації, оскільки левова частина повноважень, які раніше були у Києві, переходить на місця.

"Це унікальне поєднання зусиль обласної адміністрації, обласної ради і що головне - міського голови. І міський голова має можливість вирішувати проблеми у форматі субсидіарності", - зауважив Глава держави.

При цьому, Президент підкреслив, що Центри надання адмінпослуг є ще одним рубежем боротьби з корупцією.

"Це позбавляє можливості створювати черги, бо бюрократи і чиновники черги створюють самі, аби продемонструвати комусь необхідність існування своєї посади", - наголосив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-