Працівник «Прозорого офісу» погорів на хабарі

Працівник «Прозорого офісу» погорів на хабарі

Укрінформ
У Вінниці вперше за вісім років існування міського центру надання адмінпослуг «Прозорий офіс» на отриманні неправомірної вигоди упіймали співробітника офісу.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Сьогодні вперше з 2008 року стався ганебний прецедент – один з працівників Прозорого офісу отримав неправомірну винагороду за посередницькі послуги. В нас відпрацьований механізм, як виявляти такі зловживання. Стосовно цієї людини в нас була підозра, і керівництво Прозорого офісу звернулось до органів прокуратури щодо перевірки цього працівника. В результаті найгірші припущення підтвердились. Цю людину затримано, і ним займається прокуратура», - повідомив Моргунов.

За його словами, цей співробітник «звільнений по статті з відповідним записом у трудовій».

Міський голова наголосив, що стандарти роботи центру «Прозорий офіс» створювались саме для того, щоб запобігти проявам корупції. І цей прикрий випадок, який стався, вдалося швидко виявити, в тому числі завдяки цим стандартам.

«Хочу попередити усіх працівників Центрів надання адміністративних послуг, що так буде з кожним, хто наважиться переступити через встановлені правила і стандарти роботи «Прозорих офісів», - написав вінницький міський голова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-