Замах на криворізьких активістів в Одесі розслідує прокуратура

Замах на криворізьких активістів в Одесі розслідує прокуратура

Відео
Укрінформ
Одеська поліція розслідує обставини обстрілу голови громадської організації «Союз громадян Криворіжжя» Владислава Штефана та його помічника.

Про це повідомляє прес-служба Приморського відділу поліції в м. Одесі ГУНП в Одеській області.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 (замах на злочин) та п.1 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

В поліції поінформували, що коли потерпілі вийшли на вулицю біля готелю, до них підійшов невідомий чоловік із собакою та почав стріляти з пістолета калібру 9 мм.

Після повідомлення до чергової частини Шевченківського відділення поліції в м. Одесі про напад, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та швидка медична допомога. Потерпілими виявилися жителі Кривого Рогу віком 36 та 29 років. Старший із чоловіків раніше був депутатом Криворізької міськради, наразі займається громадською діяльністю.

Потерпілих госпіталізували до міської клінічної лікарні та прооперували. Згідно з висновком медичної експертизи, старший з них зазнав вогнепального поранення в живіт, поранення правого плеча та в область лівого передпліччя. Чоловік - у непритомному стані.

Другий потерпілий зазнав трьох дотичних вогнепальних поранень у живіт і праве плече.

В поліції додали, що зараз працівниками поліції вживаються заходи для встановлення нападника та перевіряється можлива причетність до даного випадку інших осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-