На Харківщині із снігового полону витягли шкільний автобус

На Харківщині із снігового полону витягли шкільний автобус

Укрінформ
Рятувальники витягли із заметів біля м. Барвінкове Харківської області шкільний автобус "Еталон" з п'ятьма дітьми, які їхали до Харкова на навчальну олімпіаду.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Держслужби з НС у Харківській області. 

"Інформація про шкільний автобус, що застряг у заметах, надійшла о 04:43. У салоні знаходилися водій, два викладачі і п'ятеро дітей, які прямували до Харкова на олімпіаду. Співробітники служби порятунку на автоцистерні за допомогою буксирного троса витягли автобус із заметів і транспортували до розчищеної проїжджої частини. Постраждалих немає", - зазначається у повідомленні.

Всього за добу рятувальники 13 разів виїжджали на допомогу автомобілям, що застрягли в снігу: 7 разів це були машини швидкої допомоги, 3 - легкові авто (з них 1 - автомобіль поліції), 3 вантажні автомобілі, і - шкільний автобус.

Як розповів кореспондентові Укрінформу заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Шахненко, на щоденне чергування у регіоні заступають 550 співробітників ДСНС, задіяні 150 одиниць техніки, з якої 60, - автомобілі підвищеної прохідності: "У разі потреби буде залучено ще півтисячі рятувальників і резервна техніка. У постійній готовності - 100 курсантів військових ВНЗ".

На території області налагоджена робота 300 стаціонарних пунктів обігріву і 14 пересувних пунктів у місцях підйомів-спусків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-