З Росії зайшов військовий ешелон та колона техніки - розвідка

З Росії зайшов військовий ешелон та колона техніки - розвідка

Укрінформ
Російська сторона продовжує постачання зброї та боєприпасів з території РФ до тимчасово окупованих районів. Для цього використовуються пункти пропуску "Ізварине" та "Успенка", а також залізничні станції "Краснодон", "Суходільськ" та "Іловайськ".

Про це заявив під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі представник Головного управління розвідки МОУ Вадим Скібіцький.

"Зокрема, зафіксовано прибуття з території Росії військового ешелону до станції "Краснодон". Всього було доставлено на територію України 6 бойових машин і близько 300 тон боєприпасів та іншого матеріально-технічного майна. Крім того, через пункти пропуску "Успенка" до населеного пункту Амвросіївка зафіксовано рух військової колони у складі 2 танків, БМП, 3 БТР і 3 вантажних автомобілів. На територію України прибуло близько 70 бойовиків", - заявив Скібіцький.

Представник ГУР також наголосив, що РФ блокує розширення мандату місії ОБСЄ на всі ділянки українсько-російського кордону, що перебувають під контролем бойовиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-