У шкільному басейні Дніпродзержинська чиновники «втопили» 1,5 мільйона

У шкільному басейні Дніпродзержинська чиновники «втопили» 1,5 мільйона

Укрінформ
Працівниками Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції України в Дніпропетровській області викрито розкрадання бюджетних коштів при капітальному ремонті шкільного басейну.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

«У ході перевірки працівники УЗЕ встановили, що посадові особи управління Дніпропетровської облдержадміністрації та фірми-підрядника підписали акти виконаних робіт, в які внесли фіктивні відомості. У зазначені акти були внесені відомості про завищення обсягів виконаних робіт. На момент підписання офіційних документів роботи були виконані лише наполовину. Таким чином, діями вищевказаних посадових осіб державі завдано збитків на суму 1,5 млн гривень», - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що на проведення робіт з капітального ремонту будівлі басейну однієї із загальноосвітніх шкіл міста Дніпродзержинська з бюджету були виділені кошти в сумі понад 7,5 мільйона гривень. Розпорядником бюджетних коштів та замовником у даному випадку була Дніпропетровська облдержадміністрація.

За матеріалами Управління захисту економіки в Дніпропетровській області відкрито кримінальне провадження за фактом привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Зараз слідчі дії тривають, встановлюється обсяг і якість виконаних робіт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-