В АТО затримали автівки з товарами на чверть мільйона

В АТО затримали автівки з товарами на чверть мільйона

Фото
Укрінформ
Українські прикордонники упродовж минулої доби затримали у зоні АТО 8 автомобілів, що намагалися переправити на підконтрольну бойовикам територію продукцію на суму 250 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Минулої доби на лінії розмежування прикордонними нарядами та зведеними мобільними групами затримано 8 автомобілів з вантажами, які намагалися переправити на підконтрольну бойовикам територію на загальну суму 250 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, два автомобілі з 3 тоннами металовиробів та 1,5 тоннами м’яса зведеними мобільними групами затримані у районі н.п. Кременівка та Новобахмутівка в Донецькій області. На Луганщині, неподалік н.п. Золоте, були затримані автомобіль "ВАЗ", у якому громадянка України везла без документів коштовну косметику. Вилучена продукція передана представникам фіскальної служби.

Крім того, у контрольних пунктах в’їзду-виїзду прикордонно-митні оглядові групи затримали 5 автівок, якими незаконно перевозили товари народного споживання.

Так, у КПВВ "Мар'їнка" зупинили авто, запаковане доверху 120 кг сиру, а в "Новотроїцькому" у двох авто виявили 14 ящиків спецій та 6 ящиків кави. Ще у двох автомобілях приховано везли 8 мобільних телефонів, 3 планшети, 125 блоків живлення, 51 маршрутизатор, 28 абонентських розеток та 46 конверторів.

Транспортні засоби з вантажами передані представникам зведених мобільних груп для прийняття правового рішення.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-