Штаб:

Штаб: "тиша" лише на Луганському напрямку

Карта
Укрінформ
Протягом минулої доби противник не порушував режим тиші лише на Луганському напрямку, однак застосовував зброю на всіх інших напрямках у зоні АТО.

Про це на брифінгу заявив речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Луганському напрямку режим тиші з боку ворога учора не порушувався. Щодо Донецького напрямку, найбільш складна ситуація залишається в районі Донецького аеропорту. Там противник найчастіше порушував перемир'я", - сказав Мотузяник.

За його словами, на Світлодарській дузі було "відносно спокійно", у Троїцькому та Луганському противник двічі порушував режим тиші.

У Зайцевому зафіксовані три снайперські обстріли з боку незаконних збройних формувань, а у Пісках відбулися дві інтенсивні перестрілки між окупантами та силами АТО.

Окрім цього, по всій лінії фронту від Авдіївки і до Пісків учора відбулася ціла серія дрібних провокацій з боку бойовиків.

На Маріупольському напрямку, як зазначив Мотузяник, у Мар'їнці активізувалися ворожі снайпери. Протягом минулої доби там зафіксовано п'ять таких епізодів.

У Талаківці відбувся короткотривалий мінометний обстріл з боку противника.

Режим тиші терористи також порушували у Красногорівці та Старогнатівці.

Учора в небі над Широкіним українські прикордонники зафіксували два БПЛА противника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-