Бойовик

Бойовик "ДНР" потрапив під амністію

Укрінформ
Артемівський районний суд звільнив одного з колишніх бойовиків "ДНР".

Про це повідомила прес-служба СБУ.

"На Донеччині рішенням Артемівського районного суду звільнено від кримінальної відповідальності колишнього бойовика, який скористався умовами програми Служби безпеки України "На тебе чекають вдома", - йдеться в повідомленні.

В прес-службі уточнюють, що колишній бойовик не стріляв у мирне населення і після звільнення обрав життя на території, підконтрольній українській владі.

"Під час розгляду справи суд врахував, що, перебуваючи у складі незаконного збройного формування т.зв. "ДНР", бойовик не брав участь у бойових діях та не стріляв у мирне населення. Рішення прийнято судом на підставі ч. 6 ст. 260 Кримінального кодексу України. Колишній бойовик повернувся до мирного життя на вільних від терористів територіях України", - уточнюється в повідомленні.

Прес-служба зазначає, що за програмою "На тебе чекають вдома", учасники незаконних збройних формувань, які не брали участь у бойових діях, не скоїли вбивств та інших тяжких злочинів, можуть бути звільнені від кримінальної відповідальності у встановленому законом порядку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-