Кадровим військовим РФ обмежили пересування на Донбасі - розвідка

Кадровим військовим РФ обмежили пересування на Донбасі - розвідка

Укрінформ
Російське окупаційне командування обмежило пересування кадрових військовослужбовців ЗС РФ поза межами місць розташування підрозділів на окупованих територіях Донбасу.

Про це повідомляється на сайті Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"В умовах зростання невдоволення соціально-економічною ситуацією та діями “влади” на окупованих територіях командування російських окупаційних військ вживає заходів для уникнення конфліктних ситуацій з місцевим населенням. З цією метою прийнято рішення щодо обмеження пересування кадрових військовослужбовців ЗС РФ поза межами місць розташування", - йдеться у повідомленні.

Раніше в ГУР повідомляли про посилення негативного ставлення місцевого населення до особового складу російських окупаційних військ на Донбасі. Так, 17 січня у Микитівці (район м. Горлівки) місцевим населенням був побитий старший офіцер ЗС РФ, який у стані алкогольного сп'яніння неадекватно поводився у громадському місці, погрожуючи оточуючим зброєю.

Також були відмічені чергові факти самостійного захоплення військовослужбовцями ЗС РФ житла у м. Іловайську, залишеного вимушеними переселенцями зі Сходу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-