У Миколаєві надзвичайний стан: у місті працює військова техніка

У Миколаєві надзвичайний стан: у місті працює військова техніка

Укрінформ
Для розчищення Миколаєва задіють військову і рятувальну інженерну техніку, а також частину обласного матеріального резерву.

Про це сказав голова Миколаївської облдержадміністрації Вадим Меріков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ситуація в області дуже складна, але контрольована. Найкритичніша - в обласному центрі. Головне завдання - залучити всі сили і в найкоротші терміни запустити максимальну кількість електротранспорту. Тому в терміновому порядку для розчищення доріг міста Миколаєва залучаємо військову та інженерну техніку, а також частину обласного матеріального резерву», - сказав Меріков.

За інформацією начальника ГУ ДСНС Максима Грицаєнка, в Миколаївській області через сильний снігопад оголошена надзвичайна ситуація природного характеру. Погіршення погодних умов у вигляді снігу та хуртовин продовжиться і 19 січня, а 20 січня температура знизиться до -17-20 градусів, очікуються сильні пориви вітру. На дорогах ожеледь, сніговий накат, вже зараз висота снігових переметів у деяких місцях досягає 3-3,5 м. Рятувальники звільнили зі снігових заметів більше 200 чоловік і 100 автомобілів.

Як уже повідомлялося, Миколаїв майже зупинився через великий снігопад та хуртовину. Проїхати можна лише центральними вулицями міста і то з труднощами. Двори і міжквартальні проїзди також завалені снігом, що дуже ускладнює рух пішоходам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-