Віце-прем’єру не подобається, що Саакашвілі поїхав із заваленої снігом Одеси

Віце-прем’єру не подобається, що Саакашвілі поїхав із заваленої снігом Одеси

Укрінформ
Геннадій Зубко закликав голів ОДА залишатись на робочому місці через складну ситуація з негодою.

Про це віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України заявив на засіданні Міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Володимир Миколайович, ще раз наголошую: при такій ситуації в області голова адміністрації повинен знаходитися на місці", - звернувся він до першого заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Володимира Жмака, який наразі у зв'язку з відсутністю Саакашвілі тимчасово виконує обов'язки голови ОДА.

З таким самим проханням Зубко звернувся до всіх голів ОДА, у першу чергу тих областей, де склалася складна ситуація у зв'язку з негодою.

"Прохання: на той час, коли йде така ситуація, як зокрема у Одеській, Миколаївській, Херсонській, Кіровоградській областях, голови повинні знаходитися на місці", - наголосив він.

Нагадаємо, попри негоду голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі прибув до Харкова, де проводитиме третій Антикорупційний форум.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-