У сніжному заметі на кіровоградській трасі застрягли 19 автівок

У сніжному заметі на кіровоградській трасі застрягли 19 автівок

Укрінформ
Миколаївщина в сніговому полоні – закриті дороги, на два дні припинено навчальний процес у дитячих садках, школах та вишах.

Комунальники намагаються зробити проїзними хоча б центральні магістралі.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у обласному штабі з надзвичайних ситуацій.

«У тих районах і містах Миколаївщини, де склалися несприятливі погодні умови, вирішено на два дні припинити навчальний процес, починаючи від дитячих садків і закінчуючи вузами. Створюються чергові групи в школах і дитячих садках, щоб батьки мали можливість, у разі гострої необхідності, залишити там дітей. Керівників підприємств просимо зробити понеділок, 18 січня, вихідним днем», - сказав голова ОДА Вадим Меріков.

За його словами погодні умови будуть погіршуватися. Всі служби переведені в цілодобовий режим роботи.

На дорогах Київського, Одеського і Кіровоградського напрямків організовано блокпости, де несуть службу патрульна служба та Національна поліція. Вони не впускають і не випускають транспорт. Це дасть можливість ефективніше працювати комунальним службам.

За інформацією ГУ ГСНС в Миколаївській області, критична ситуація склалася на Кіровоградській трасі біля села Антонівка - 19 автомобілів стоять в заторі, працюють рятувальники. Загалом зі снігових заносів вже витягнуто більше 30 одиниць техніки. Працюють понад 300 пунктів обігріву.

Наразі у Миколаєві знову йде сильний сніг, оголошено штормове попередження. Сила вітру сягатиме 25-28 м/с.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-