У ДПСУ спростовують затримання прикордонників на Чонгарі

У ДПСУ спростовують затримання прикордонників на Чонгарі

Укрінформ
У Держприкордонслужбі спростували інформацію про затримання на адмінкордоні з Кримом п'ятьох своїх співробітників за хабарництво.

З відповідною заявою виступила прес-служба відомства.

"Інформація щодо затримання п’ятьох співробітників Державної прикордонної служби України за вимагання та отримання хабарів за безперешкодний перетин вантажівок через адміністративну межу з АР Крим не відповідає дійсності", - йдеться на сайті ДПСУ.

У Держприкордонслужбі зазначають, що в рамках кримінального провадження на контрольному пункті в'їзду виїзду "Чонгар" учора працювали співробітники СБУ, прокуратури та Національної поліції, але заходи проводилися відносно представників інших контрольних служб: "Під час перевірки та проведення обшуку в службових приміщеннях були знайдені невстановлені кошти, в той же час жодних фактів, які б вказували на сприяння в переміщенні вантажів через адмінмежу встановлено не було. Слідчі дії тривають. Наразі жоден із прикордонників не затриманий".  

"Державна прикордонна служба України наголошує, що пропуск вантажних автомобілів через адміністративну межу з АР Крим не здійснюється у відповідності до чинного законодавства", - додали ДПСУ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-