Поліція Дніпропетровська склала присягу

Поліція Дніпропетровська склала присягу

Фото
Укрінформ
У Дніпропетровську принесли присягу нові патрульні поліцейські.

Про це повідомив у Фейсбуці глава МВС Арсен Аваков.

«Сьогодні в 11.00 на фестивальному причалі в Дніпропетровську принесли присягу Україні нові патрульні поліцейські. 950 осіб, що пройшли жорсткий відбір з 8123 кандидатів. Конкурс пройшли 974 людини, змогли закінчити навчання – 950. З них – 23% дівчата, 86% - з вищою освітою, кожен десятий – учасник АТО. Багато спортсменів (32 кмс, 5 майстрів спорту, 1 мсмк). 13% раніше служили в органах МВС (в основному в добровольчих батальйонів МВС «Дніпро-1» і «Січеслав»)», - написав він.

Очолив патрульну поліцію Дніпропетровська старший лейтенант поліції Богоніс Володимир Романович – у минулому бойовий офіцер з «Дніпро-1».

За словами Авакова, на черзі – Івано-Франківськ (30 січня), Херсон (6 лютого), Вінниця (14 лютого), Чернігів (21 лютого), Кременчук (27 лютого). «Потім – Черкаси, Полтава, Житомир, Чернівці, Рівне, Боориспіль, Запоріжжя, Тернопіль, Слов'янськ-Крамоторск, Кіровоград, Кривий Ріг, Харків-Лисичанськ-Рубіжне, Маріуполь і Суми. Всього ж до травня 2016 року в штаті нової патрульної поліції країни будуть працювати шістнадцять тисяч нових поліцейських», - зазначив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-