Одеса закрила в'їзд для великогабаритного транспорту

Одеса закрила в'їзд для великогабаритного транспорту

Укрінформ
Через сильний снігопад та хуртовину Одеська влада закрила в'їзд для вантажівок і великогабаритного транспорту, щоб вони не заважали роботі снігоприбиральної техніки.

Таке розпорядження видав у суботу міський голова Одеси Геннадій Труханов.

"З 8 год. неділі, 17 січня, в'їзд до Одеси для великовантажного і великогабаритного транспорту буде закрито", - зазначається в документі, ухваленому після розширеного засідання штабу з питань ліквідації наслідків сильного снігопаду.

Згідно з прогнозом погоди, уточнили в мерії, "на Одесу насувається заметіль і сильний снігопад, вітер досягне 15-20 метрів на секунду, видимість на дорогах буде 50-100 м. Одеситів просять без крайньої необхідності не виїжджати на особистих автомобілях і не кидати свій транспорт на дорогах і тротуарах. В іншому випадку такі автомобілі евакуюють на штрафмайданчики".

При цьому, зазначили у міськраді, місто до снігопаду підготувалося. Як і минулого разу, снігоприбиральна техніка працюватиме у супроводі машин поліції, дані вказівки щодо своєчасного прибирання зупинок і безперебійної роботи громадського транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-