Голові курортної Затоки присудили заставу у 5 мільйонів

Голові курортної Затоки присудили заставу у 5 мільйонів

Укрінформ
Київський райсуд Одеси розглянув у суботу клопотання слідчого облпрокуратури про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту стосовно голови Затоківської селищної ради, підозрюваного у скоєнні низки кримінальних правопорушень.

Про це повідомила Укрінформу речниця райсуду Вероніка Черевата.

"16 січня взято під варту, з альтернативою внесення застави в розмірі 5 мільйонів гривень, голову Затоківської селищної ради Одеської області та начальника управління містобудування та архітектури Білгород-Дністровської міської ради Одеської області – головного архітектора міста. Таке рішення ухвалив Київський районний суд Одеси", - зазначила Черевата.

Речниця суду уточнила, що посадовців підозрюють у зловживанні службовим становищем, а саме у незаконному відчуженні з комунальної власності та подальшій передачі у приватну власність більш як 3-гектарної земельної ділянки, ринкова вартість якої становить понад 50 млн грн.

Нагадаємо, співробітники прокуратури та поліції Одеської області викрили низку незаконних оборудок з відчуженням рекреаційних земель ринковою вартістю 50 млн грн у курортному селищі Затока.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-