Херсонський морпорт заблокується від нового очільника з Мінінфраструктури

Херсонський морпорт заблокується від нового очільника з Мінінфраструктури

Укрінформ
Трудовий колектив Херсонського морського торговельного порту погрожує блокадою підприємства, щоб не пустити на підприємство нового керівника – переможця конкурсу Мінінфраструктури.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповіла перший заступник голови первинної профспілкової організації Херсонського морського торговельного порту (ХМТП) Людмила Гамова.

Працівники Херсонського морпорту стверджують, їх цілком влаштовує нинішній керівник підприємства Ігор Ткаченко.

"Будемо стояти біля прохідної та адмінбудівлі (вона знаходиться поза закритої території порту - ред.). У нас 700 чоловік, а це багато. Виходить, наприклад, лише зміна - 100 чоловік, виходить техніка (для блокування - ред.). А коли стоїть стіна, і тупо стоїть, то не кожен зважиться через неї пройти", - сказала Гамова.

За її словами, таке блокування не вплине на виробничу діяльність підприємства.

"Це не на шкоду виробництву. Порт не зупиняється ні під яким приводом. Блокувати будуть лише ті люди, які вільні від виробництва. Блокувати будемо і у вихідні дні", - наголосила профспілковий активіст.

Гамова підкреслила, що трудовому колективу порту цілком вистачить сил для проведення такої акції. "Для цього у нас вистачить людей. У нас були такі випадки, що коли нам було погано, то і сім'ї (портовиків - ред.) приходили (на допомогу - ред.)", - заявила перший заступник голови первинної профорганізації ХМТП.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю на прес-конференції перший заступник голови первинної профорганізації ХМТП, а також інші працівники підприємства заявили, що трудовий колектив Херсонського морпорту цілком влаштовує нинішній керівник підприємства Ігор Ткаченко, який з червня 2013 року працював директором ДП "Херсонський морський торговельний порт", а на період проведення конкурсу - виконувачем обов'язків ДП "Херсонський морський торговельний порт". Адже Херсонський морпорт наразі працює успішно, прибутково, і немає потреби змінювати керівника. Підприємство зібрало розширене засідання профкому, і одноголосно було прийнято рішення: "варягів" у порт не пускати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-