Головний поліцейський Рівненщини потягне до суду нардепа Лозового

Головний поліцейський Рівненщини потягне до суду нардепа Лозового

Укрінформ
Виконувач обов’язків начальника Нацполіції Рівненщини Сергій Максимов подав судовий позов проти народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Андрія Лозового та журналістів телеканалу Рівне-1.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

«Хай судиться. Наведу з адвокатами таку кількість аргументації, що Максимов сам шкодуватиме про цей позов, який навпаки приверне ще більше увагу громадськості ... щодо участі співробітників так званих правоохоронних органів у незаконному видобутку і реалізації бурштину,” – пише народний депутат на своїй сторінці у Facebook.

Лозовий вбачає у цій справі напад на свободу слова.

“Через образу на мене Максимов не просто чинить тиск на журналістів і свободу слова як явище. Він робить це відкрито, хизуючись цим. Він вважає це нормальним!” – додає народний обранець.

Нагадаємо, що народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий в ефірі телеканалу Рівне-1 звинуватив нову поліцію Рівненщини в кришуванні незаконного видобутку бурштину.

Тоді депутат заявив, що вся кадрова політика т.в.о. начальника Нацполіціі Сергія Максимова зводиться до банального продажу посад та привезення “на заробітки” начальниками управлінь у багатих на бурштин районах досвідчених у цій кримінальній галузі вихідців з Житомирщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-