В Українську із пошкодженого вибухом будинку відселили 11 осіб

В Українську із пошкодженого вибухом будинку відселили 11 осіб

Укрінформ
Із пошкодженого вибухом газу будинку в Українську на Донеччині відселили 11 осіб.

Про це написав у Фейсбуці голова Донецької військово-цивільної облдержадміністрації Павло Жебрівський.

"Я особисто виїжджав у м.Українськ на місце події для вивчення масштабу руйнувань. 11 людей, чиї квартири пошкоджені найбільше, тимчасово відселені. Вже завтра на місці працюватимуть експерти, які складуть кошторис необхідних робіт. Одночасно пошкоджену ділянку накриють тимчасовими спорудами, щоб не допустити потрапляння води, і почнуть склити вікна», - написав Жебрівський.

За його словами, виконавчим структурам і місцевій владі доручено максимально оперативно потурбуватися про постраждалих і розпочати підготовку до відновлення будинку.

«Люди, які й так живуть в умовах воєнного часу, отримали додатковий шок. І завдання обласної влади - зробити все, щоб повернути їм нормальні побутові умови», - підкреслив Жебрівський..

Нагадаємо, 15 січня приблизно о 9 годині ранку в квартирі на 5 поверсі багатоквартирного будинку в  Українську Донецької області стався вибух побутового газу. В результаті загинули двоє дітей (5-місячна дитина і дівчинка 2011 року народження), жінка і 9-річна дівчинка зазнали тяжких травм і перебувають у лікарні.

Вибухом також пошкоджені стіни і вікна у квартирі і в квартирах поруч.

Фото: Павло Жебрівський, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-