АТО: бойовики 17 разів порушили

АТО: бойовики 17 разів порушили "тишу", найбільше стріляли під Мар’їнкою

Укрінформ
У п'ятницю, 15 січня, ситуація на Донбасі суттєво покращилась. Бойовики лише 17 разів застосовували зброю проти українських військових.

Про це інформує прес-центр АТО.

"Всі епізоди порушення противником режиму "повної тиші" зафіксовані біля тимчасово окупованого Донецька та на Горлівсько-Світлодарській дузі", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, найбільше обстрілів бойовики здійснили по наших позиціях в районі Мар’їнки. Там вони застосовували стрілецьку зброю та гранатомети різних систем.

"По опорних пунктах сил АТО біля Пісків, Опитного та південніше Авдіївки противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї. "Працював" там і ворожий снайпер", - зазначили у штабі.

Крім того повідомляється, що на північ від Горлівки терористи обстрілювали зі стрілецької зброї н.п. Новгородське, автоматичних станкових гранатометів – Майорськ.

"Східніше, в бік українських воїнів, які несуть службу неподалік Луганського, бандити відкривали вогонь з протитанкових ракетних комплексів. А неподалік Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, окупанти застосовували станковий протитанковий гранатомет", - підсумували у прес-центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-