Профспілка Херсонського морпорту оголосила «війну» варягам

Профспілка Херсонського морпорту оголосила «війну» варягам

Укрінформ
Профспілкова організація Херсонського морського торговельного порту вирішила не пускати на підприємство нового керівника.

Андрія Соколова раныше визнали переможцем конкурсу, проведеного комісією Міністерства інфраструктури України.

Про це поінформувала у п'ятницю на прес-конференції перший заступник голови первинної профспілкової організації Херсонського морського торговельного порту Людмила Гамова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора ми зібрали розширене засідання профкому, і одноголосно було вирішено: варягів у порт не пускати. Ми вийшли на стежку війни. Порт ми так не віддамо", - сказала Гамова.

За її словами, херсонські портовики не мають наміру застосовувати насилля до Соколова. "Бити ми нікого не будемо, а намагатимемося просто не пустити  на територію підприємства", - зазначила профспілковий активіст.

Вона також повідомила, що "сьогодні ми направили листа до Херсонської облдержадміністрації з проханням не погоджувати Соколова на посаду директора Херсонського морського торговельного порту".

Як наголосила Гамова, трудовий колектив Херсонського морпорту цілком влаштовує нинішній керівник підприємства Ігор Ткаченко, який з червня 2013 року працював директором ДП "Херсонський морський торговельний порт", а на період проведення конкурсу - в.о ДП "Херсонський морський торговельний порт".

Перший заступник голови первинної профорганізації ХМТП, а також інші працівники підприємства, які взяли участь у прес-конференції, відзначили, що Херсонський морпорт наразі працює успішно, прибутково, і немає потреби змінювати керівника. "Соколов для нас особа зовсім незнайома. Нам навязують варягів. І не зрозуміло, з якою метою вони сюди їдуть. Вони можуть перетворити порт в руїни. У колектива цілком сформувалася думка, що зміна керівника наразі несвоєчасна", - заявили учасники прес-конференції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-