Ситуація в АТО: карта на 15 січня

Ситуація в АТО: карта на 15 січня

Укрінформ
Упродовж минулої доби російсько-терористичні війська понад 60 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Як інформує прес-центр АТО, після 18:00 вчорашнього дня до завершення доби нетривалі та здебільшого хаотичні обстріли продовжились біля Донецького летовища та північніше Горлівки.

Зокрема, зі стрілецької зброї та час від часу з гранатометів бойовики били в напрямку Пісків, Опитного, південніше Авдіївки та Новгородського, з великокаліберних кулеметів – у бік Первомайського, Троїцького, яке розташоване неподалік ділянки лінії розмежування між Горлівкою та Донецьком, а також у районі Луганського. Окрім того, однин з наших опорних пунктів поблизу Луганського злочинці обстріляли з протитанкового ракетного комплексу.

Зазначається, що під вечір загострилася ситуація біля Мар’їнки: "Там окупанти кілька разів застосовували стрілецьку зброю та гранатомети, вів вогонь також ворожий снайпер".

Після опівночі противник вже понад 5 разів вдався до збройних провокацій проти сил АТО. Постріли зі стрілецької зброї та гранатометів лунали біля Пісків, Опитного, Луганського, найчастіше в районі Мар’їнки.

Важкого озброєння впродовж ночі бойовики не застосовували. На Луганщині та біля Маріуполя було тихо.

Як повідомляє Інформаційно-аналітичний центр РНБО, ситуація на сході України станом на 00:00 15 січня така:

Карта ситуації в АТО від РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-