Розвідка повідомила ОБСЄ, де бойовики замаскували танки та артилерію

Розвідка повідомила ОБСЄ, де бойовики замаскували танки та артилерію

Укрінформ
Російські окупаційні війська, порушуючи Мінські домовленості, тримати танки та  САУ у районах Красний Партизан та Донецьк.

Про це поінформована СММ ОБСЄ, повідомляє сайт Головного управління розвідки МОУ.

"Представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Красний Партизан та Донецьк забороненого Мінськими домовленостями озброєння - танків та артилерійських систем калібром понад 100-мм (танки та САУ)", - йдеться у повідомленні.

Згідно з ГУР, ситуація в зоні проведення АТО залишається складною, а на фоні проведення у Мінську зустрічі Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації в Україні противник значно збільшив інтенсивність вогневого впливу на сили АТО.

"13 січня ц.р. здійснено 69 обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї, гранатометів, 120/82-мм мінометів, з них: 30 - Луганське, Зайцеве, Майорськ, Новгородське, Новоселівка, Троїцьке (Слов'янський напрямок); 39 - Авдіївка, шахта Бутовка, Опитне, Піски, Красногорівка, Мар'їнка (Донецький напрямок). Відбулось бойове зіткнення у районі Луганське", - повідомили у військовій розвідці.

Загалом, протягом доби зусилля противника зосереджувались, зокрема, на посиленні/ротації передових підрозділів на Сєвєродонецькому, Волноваському та Маріупольському напрямках.

Також противник вів розвідку сил АТО на Сєвєродонецькому, Слов'янському та Донецькому напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-