Бойовикам знову не довезли кругленьку суму в доларах і рублях

Бойовикам знову не довезли кругленьку суму в доларах і рублях

Відео
Укрінформ
На лінії розмежування прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками Фіскальної служби у неділю виявили велику партію грошей. 

Перевезти її намагався українець, який прибув на виїзд до непідконтрольної території України в контрольний пункт в'їзду/виїзду (КПВВ) «Зайцеве» автомобілем Acura MDX, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Під час огляду авто прикордонний наряд помітив, що 42-річний житель Луганщини неабияк знервований. Тому транспортний засіб був виведений із загального потоку та переміщений в місце для поглибленого огляду. В ході перевірки у спинках задніх сидінь авто прикордонно-митна оглядова група виявила спеціально обладнані 5 металевих сейфів із валютними коштами всередині", - йдеться у повідомленні.

Загалом зі сховків дістали понад 98 тисяч доларів США, 6 мільйонів рублів РФ, близько 15 банківських карток. Ще в одного громадянина України, який їхав на непідконтрольну територію, у цьому контрольному пункті виявлено у кишенях верхнього одягу 95 тисяч гривень.

Також учора прикордонники Краматорського загону у пункті контролю «Мар’їнка» виявили 200 тисяч гривень, які були приховані під обшивкою важеля коробки передач автомобіля Skoda. Громадянина України видала знервована поведінка, після чого було перевірене авто та виявлено тайник. Громадянина з виявленими коштами передали представникам Фіскальної служби.

Крім того, у КПВВ «Зайцеве» затримали Nissan, яким, як попередньо встановлено, українець віз на підконтрольну бойовикам територію 350 тисяч доларів та 5 мільйонів російських рублів.

Фото: прес-служба Держприкордонслужби

Відео: Держприкордонслужба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-