Різанина в Драгобраті: підозрюваним світить до семи років

Різанина в Драгобраті: підозрюваним світить до семи років

Укрінформ
Прокуратурою Закарпатської області оголошена підозра п'ятьом чоловікам, які вчинили бійку на турбазі в "Драгобраті".

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

"Інформація про вказану подію слідчим управлінням ГУПН в Закарпатській області внесена до ЄРДР. Дії зловмисників кваліфіковані за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство). Підозрюваних затримано. Призначено ряд експертиз", - йдеться у повідомленні.

Хуліганство, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене групою осіб із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого  для нанесення тілесних ушкоджень - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, йдеться про інцидент, що стався 10 січня в смт Ясіня в урочищі «Драгобрат» на турбазі відпочинку «Хата магната», де особи у камуфляжній формі вчинили бійку з персоналом закладу. Внаслідок хуліганських дій двоє охоронців туристичної бази отримали тілесні ушкодження у вигляді різаних ран, численних гематом голови, а також перелому ноги. Також тілесні ушкодження різного ступеня важкості отримали і чоловіки у камуфляжі. Усі потерпілі доставлені до лікарні для надання медичної допомоги.

До різанини  причетні бійці «Правого сектору». Зокрема, кіборг з Донецького аеропорту та учасник блокади Криму. Про це йдеться  в заяві  командира ДУК ПС Андрія Стемпіцького на псевдо «Летун», яку він оприлюднив на своїй сторінці в мережі Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-