У Харкові горіли два будинки й гаражі

У Харкові горіли два будинки й гаражі

Відео
Укрінформ
Вночі до чергової частини ДСНС України в Харківській області надійшло повідомлення про пожежу у Жовтневому районі міста Харків.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Харківській області.

«7 січня о 03:55 до чергової частини Головного управління ДСНС України у Харківські області надійшло повідомлення про пожежу, що виникла за адресою: м. Харків, Жовтневий район, вул. Велика Гончарівська, 5», - йдеться у повідомленні.

На місці пожежі було встановлено, що вогнем охоплені три гаражних бокси на першому поверсі двоповерхівки, дерев’яні стіни облицьовані утеплювачем житлових приміщень на другому поверсі будівлі. Крім того, вогонь перекинувся на дерев’яні стіни, перегородки та дах одноповерхового житлового будинку, що розміщений впритул до двоповерхівки.

Керівник гасіння пожежі оголосив 2-й підвищений номер складності пожежі, на який додатково виїхали підрозділи служби порятунку та оперативно-координаційний центр. 

На місці пожежі працювали 8 відділень на автоцистернах, 1 відділення спецтехніки та 50 чоловік особового складу ДСНС. Загальна площа пожежі становила близько тисячі квадратних метрів.

Співробітниками ДСНС врятували з сусіднього прилеглого будинку літню незрячу жінку, бо вогонь міг перекинутись на будівлю і їй загрожувала небезпека.

О 5:18 пожежу локалізували, о 9:55 ліквідовували. Загиблих немає.

Причина виникнення пожежі та збитки наразі встановлюються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-