У штабі АТО розповіли, як від

У штабі АТО розповіли, як від "Гіві" втікають найманці

Укрінформ
На Донбасі зростає кількість незадоволених злочинною політикою керівництва "ДНР/ЛНР" та самочинством організованих злочинних угрупувань, тому дезертирство стає системним явищем.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"За оперативними даними української розвідки від джерел, які мають безпосереднє відношення до "штабу 1 АК" так званої "армії ДНР", продовжує надходити інформація щодо небажання членів НЗФ проходити службу в проросійських бандформуваннях", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що напередодні новорічних свят у «1-ому окремому штурмовому батальйоні «Сомалі»» написали рапорти на звільнення та пішли з угрупування 14 бойовиків, через нелюдське ставлення до них їхнього ватажка, відомого злочинця на прізвисько «Гіві» (Михайло Толстих), який задля задоволення особистих потреб не рахує своїх підлеглих за людей. Також отримано дані про дезертирство ще 4-х бойовиків з одного з підрозділів «9 окремого мотострілецького полку».

"Кількість незадоволених злочинною політикою керівництва неіснуючих республік та самочинством організованих злочинних угрупувань, яких "годує" зброєю колись братня країна, на українському Донбасі росте зі швидкістю снігової лавини", - наголосили у штабі АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-