На

На "Житомирських ласощах" бомби немає. Фабрика - під охороною поліції

Укрінформ
Повідомлення про замінування фабрики «Житомирські ласощі» не підтвердилось, хоча правоохоронці знайшли на території предмети, схожі на піротехнічні вироби, та кілька пляшок з займистою речовиною. Наразі підприємство охороняє поліція та Нацгвардія.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Житомирській області.

«5 січня було укладено та оприлюднено угоду між інвесторами підприємства про вирішення корпоративного конфлікту у судовому порядку. Відтак під тиском поліції та за досягнутими домовленостями кондитерську фабрику залишили працівники та сторонні особи. Поліцейські повністю контролюють ситуацію та забезпечують охорону території та опломбованих цехів і виробничих приміщень», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у прес-службі, працівники Управління поліції охорони Департаменту поліції охорони Національної поліції України після спільного з представниками обох конфліктуючих сторін огляду взяли під варту опломбовані цехи, підсобні та складські приміщення, адміністративну будівлю підприємства; водночас поліцейські і нацгвардійці охороняють зовнішній периметр території фабрики.

Стосовно замінування повідомили, що під час огляду підприємства поліцейські виявили три предмети, зовні схожі на піротехнічні вироби. В одному з приміщень фабрики було виявлено 3 закорковані ганчір'ям скляні пляшки з рідиною, схожі на коктейлі Молотова, та ще одну пластикову, зі світло-коричневою речовиною із запахом бензину. Крім того, було вилучено гільзи, ймовірно, від мисливських набоїв, кілька бронежилетів, металеві та дерев'яні кийки. Усе виявлене нині направлено на експертне дослідження.

Інформація про замінування не знайшла об'єктивного підтвердження. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-