Двом миколаївцям за роботу на спецслужби РФ дали

Двом миколаївцям за роботу на спецслужби РФ дали "умовне"

Укрінформ
Двом сепаратистам, які за завданням спецслужб РФ готували пропагандистські акції напередодні та під час святкування Дня Незалежності України у Миколаєві, суд виніс умовний вирок.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-групі Управління СБУ в Миколаївській області.

«Ленінський районний суд Миколаєва виніс вирок двом сепаратистам, які за завданням спецслужб РФ готували пропагандистські акції напередодні та під час святкування Дня Незалежності України. Зловмисників визнано винними за ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність України) Кримінального кодексу України. Вони засуджені до 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном 3 роки», - повідомили в прес-групі.

Там також зазначили, що зловмисники готувалися поширити антидержавну друковану продукцію (із закликами сепаратистського характеру) в місцях масового скупчення громадян.

Співробітники СБУ попередили провокації. Під час обшуків у прихильників сепаратизму вилучили саморобні вибухові пристрої, гранати, тротил, вищезазначену друковану продукцію, спеціальну методичну літературу для диверсійної роботи і список місцевих проукраїнських активістів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-