У Маріуполі затримали

У Маріуполі затримали "ідейно натхненного" бойовика

Укрінформ
У місті Маріуполі Донецької області затримали бойовика, який під час обстрілу керував переносним  зенітним  ракетним комплексом (ПЗРК).

У місті Маріуполі Донецької області затримали бойовика, який під час обстрілу керував переносним зенітним ракетним комплексом (ПЗРК).

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В‘ячеслав Аброськін, розмістивши відеозізнання затриманого.

"Пару днів тому у Маріуполі, затримали громадянина П., 1983 року народження, члена НВФ "ДНР", активного учасника проросійських мітингів у Маріуполі в квітні-травні минулого року", - написав Аброськін.

При цьому він додав: "Ділюся деякими фрагментами розмови з ним. Загальне враження: ідейно натхненний, який до цього жодного разу в житті не тримав в руках зброю, стає оператором ПЗРК. Скільки вбитих мирних жителів на його руках, встановить слідство. Коли після поранення він виявився не потрібним своїм "командирам", про нього забули, після цього поневіряння по Російській Федерації у пошуках заробітку. Після кожної подібної розмови виникає питання "А чи вартувало воно того?".

За словами Аброськіна, бойовик ще раз підтверджує своїм визнанням, що на Донбасі присутні російські військові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-