Водія Омельченка відправили під домашній арешт

Водія Омельченка відправили під домашній арешт

Укрінформ
Шевченківський райсуд столиці обрав для водія екс-мера Києва Олександра Омельченка запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Відповідне рішення ухвалив суддя Володимир Бугіл, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу задовольнити. Призначити Анатолію Нищуну цілодобовий домашній арешт строком на два місяці", - оголосив суддя.

У свою чергу, захисники підозрюваного вважають обраний запобіжний захід занадто жорстким. Під час судового засідання Нищуну стало зле. Раніше підозрюваний розповідав, що страждає на цукровий діабет.

Нагадаємо, 20 грудня, близько 16:00, сталася ДТП за участю водія колишнього міського голови. Автомобіль Volvo збив на нерегульованому пішохідному переході жінку віком 40-45 років. Потерпіла з тілесними ушкодженнями зараз перебуває в лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ.

Як зазначили в поліції, спочатку водій зник з місця пригоди, не надавши потерпілій належної допомоги і не викликавши на місце події правоохоронців. Проте пізніше підозрюваний у скоєнні ДТП (ним виявився киянин 1954 року народження) повернувся і заявив, що саме він перебував за кермом у момент аварії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-