В АТО 64 обстріли: бойовики гатять з 120-мм і бронетехніки

В АТО 64 обстріли: бойовики гатять з 120-мм і бронетехніки

Укрінформ
Російсько-окупаційні сили продовжують порушувати перемир'я, здійснивши за минулу добу 64 обстріли, у тому числі з 120 мм мінометів та БМП.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України (http://gur.mil.gov.ua/content/art-obstanovka-dovkola-syrii.html).

"Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною. Противник продовжує інтенсивний вогневий вплив на сили АТО. 10 грудня ц.р. здійснено 64 обстріли зі стрілецької зброї (у т.ч. АГС, СПГ), 82- та 120-мм мінометів, БМП", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 1 обстріл відбувся в районі н.п. Обозне (Новоайдарський напрямок); 7 - Луганське, Зайцеве (Слов'янський напрямок); 50 - Авдіївка, Красногорівка, Новгородське, Опитне, Піски, Мар'їнка (Донецький напрямок); 1 - Гранітне (Волноваський напрямок); 5 - Широкине, Старогнатівка (Маріупольський напрямок).

Згідно з розвідкою, основні зусилля противника зосереджені на ротації/посиленні підрозділів 1 та 2 армійського корпусів (сформовані на території т.з. "ДНР" і "ЛНР") першого ешелону на Новоайдарському, Сєвєродонецькому, Слов'янському і Маріупольському напрямках.

Крім того, продовжується ведення розвідки сил АТО з використанням ДРГ та безпілотних літальних апаратів, організація скритого управління військами та проведення заходів бойової підготовки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-