Тука: Смерті наших захисників і корупція пов'язані між собою

Тука: Смерті наших захисників і корупція пов'язані між собою

Укрінформ
Смерті захисників Луганщини і корупція пов'язані між собою. А важлива інформація щодо АТО продається за гроші.

Про це заявив керівник Луганської обласної  військово-цивільної адміністрації Георгій Тука під час спільної прес-конференції з начальником ГУ Національної поліції в Луганській області Юрієм Покиньбородою.

«Я думаю, що смерті наших захисників і корупція - пов'язані між собою ланцюжки. Один з прикладів. Проводилася таємна спецоперація. Був визначений час, у який на місці мала зібратися група військових. І в той самий час, у це саме місце прилетіло шість «Градів». Це був витік інформації. Зараз можна казати про те, що інформація була продана», - наголосив Тука.

Він додав, що у нього є питання до діяльності або бездіяльності прокуратури та СБУ в Луганській області.

«Чотири місяці я добивався зміни керівника Луганської міліції і нарешті мені це вдалося. Я зараз відчуваю себе абсолютно комфортно, працюючи з новим очільником поліції», - зазначив Тука.

Він також підкреслив, що зараз у Луганській обласній військово-цивільній адміністрації активно працює управління внутрішнього аудиту, здійснюючи ряд перевірок організацій та установ по всій області.

«На жаль, я мушу констатувати, що не виявлено жодної організації чи установи без порушень. Я маю на увазі саме корупційні діяння. Наразі аудит працює згідно з моїм розпорядженням по районах регіону», -  сказав очільник області. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-