На Харківщині дерево вбило жінку

На Харківщині дерево вбило жінку

Укрінформ
У селі Іванчуківка Ізюмського району Харківської області жінку вбило деревом, що впало від вітру.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів помічник начальника Головного управління Держслужби з НС у Харківській області Ігор Лупандін.

"О 14 годині 30 хвилин у районну службу порятунку надійшла інформація, що годину тому на алеї по вулиці Степова в селі Іванчуківка вітром повалило п'ять дерев. Верхівка одного з них упала на жінку 1956 р.н., внаслідок чого вона загинула на місці події", - відмітив Лупандін.

За його словами, з ранку в результаті снігопаду і шквального вітру на території області впало більш як 750 дерев і понад 2 тисячі гілок. 

"Через обрив дротів повністю знеструмлено 52 населених пункти, частково без електрики 19 сіл, тобто, знеструмлені півтори тисячі приватних будинків і майже три десятки багатоповерхівок. Світла немає в 120-ти школах і 91-му дитячому садку", - додав Лупандін.

Як повідомили в диспетчерській службі "Харківобленерго", через негоду відключено сім високовільних ліній напругою 110 кіловольт, а також 10 ліній напругою 35 кіловольт, зареєстровано падіння більше тридцяти електроопор.

Усі ремонтні служби Харкова і області, підтвердили в Харківській облдержадміністрації, працюють в аварійному режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-