Поліція з'ясувала, хто поранив людей на виборах у Миколаєві

Поліція з'ясувала, хто поранив людей на виборах у Миколаєві

Укрінформ
У Миколаєві встановили осіб, які підозрюються у причетності до бійки та застосування зброї біля виборчої дільниці Миколаєва у день голосування.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«Працівники поліції встановили осіб, що обгрунтовано підозрюються у причетності до бійки та застосування зброї біля ДВК у Корабельному районі Миколаєва на вул. Артема 15 листопада. Унаслідок події п’ятеро громадян доставлені до лікарні із пораненнями обличчя та кінцівок. Проводяться слідчі дії, вирішується питання про обрання запобіжного заходу», - розповіли у поліції.

Як уже повідомлялося, 15 листопада близько 19:30 год. біля будинку 28 по вул. Артема невідомі нанесли тілесні ушкодження громадянам та застосували зброю.

На місці події правоохоронці з’ясували, що з автомобіля «Mitsubishi», який припаркувався біля ще двох транспортних засобів «Peugeot» та «Mazda», вийшла група осіб та, примусивши водіїв та пасажирів зазначених транспортних засобів вийти з салону, розпочали бійку. При цьому булo здійснено кілька пострілів.

Поліцейські вилучили з місця події гільзи, за попередніми даними, з травматичної зброї, оглянули пошкоджені транспортні засоби та опитали свідків. Попередня кваліфікація події – ч.4 ст.296 КК України «Хуліганство», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-