В Одеської прокуратури - 46 справ про порушення на виборах

В Одеської прокуратури - 46 справ про порушення на виборах

Укрінформ
Органи прокуратури Одеської області здійснюють 46 кримінальних проваджень за фактами правопорушень на місцевих виборах, в тому числі незаконного впливу на результати підрахунку голосів виборців.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

"Станом на 4 листопада органи прокуратури Одеської області здійснюють процесуальне керівництво у 46 кримінальних провадженнях, що розслідуються за фактами правопорушень на виборах-2015. Три обвинувальні акти з угодами про визнання винуватості за ознаками ч. 1 ст. 160 (підкуп виборця) ККУ Білгород-Дністровська міжрайонна прокуратура уже скерувала до міськрайонного суду", - зазначили в облпрокуратурі.

У прес-службі уточнили, що "повідомлено про підозру трьом громадянам, які отримали незаконну винагороду за тимчасову реєстрацію місця проживання та надання свого голосу за одного з кандидатів на посаду селищного голови Затоки Білгород-Дністровського району".

Щодо досудових розслідувань, які поки не завершені, то 12 із 46-и стосуються підозрюваних у скоєнні злочинів за ознаками підкупу виборців, 8 - підозрюваних у причетності до фальсифікацій виборчих документів. Ще 26 осіб притягнуті до відповідальності за хуліганські прояви та інші правопорушення під час виборів та передвиборчих перегонів, додали у прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-