Платити банківською карткою можна вже на 17 станціях київського метро

Платити банківською карткою можна вже на 17 станціях київського метро

Укрінформ
Кияни та гості міста тепер зможуть оплачувати проїзд, використовуючи свої безконтактні платіжні картки MasterCard та пристрої на 17 станціях метро.

Кияни тепер можуть оплачувати проїзд, використовуючи свої безконтактні платіжні картки MasterCard на 17 станціях метро.

Прийом безконтактних платежів запровадили у партнерстві з компанією MasterCard і АТ «Ощадбанк».

Для оплати проїзду треба піднести безконтактну банківську картку MasterCard до турнікета. З картки автоматично буде знято суму, що відповідає вартості проїзду. Пасажирам не потрібно стояти у чергах до кас, шукати суму «під розрахунок» для покупки жетонів в автоматі або заздалегідь поповнювати пластиковий проїзний квиток.

Такими турнікетами вже обладнані 17 центральних станцій: «Хрещатик», «Театральна», «Золоті ворота», «Площа Льва Толстого», «Майдан Незалежності», «Поштова площа», «Контрактова площа», «Палац спорту», «Арсенальна», «Університет», «Політехнічний інститут», «Шулявська» «Олімпійська», «Палац Україна», «Лук’янівська», «Кловська» та «Печерська». Невдовзі турнікети усіх столичних станцій метро будуть приймати оплату банківськими безконтактними картками MasterCard.

Пасажири матимуть можливість сплатити за проїзд банківською платіжною карткою з технологією безконтактних оплат MasterCard, емітованою будь-яким банком світу.

«Ощадбанк забезпечуватиме еквайрингове обслуговування безконтактних розрахунків у столичному метро... Завдяки цій інновації Київ випередив більшість столиць у світі», – зазначає голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Турнікет, крім карток безконтактних карток MasterCard, також обробляє і приймає до оплати проходу вже звичні для пасажирів підземки безконтактні проїзні квитки метрополітену, соціальні картки та жетони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-