В Одесі суд поновив на посаді звільненого облпрокурора

В Одесі суд поновив на посаді звільненого облпрокурора

Укрінформ
Наказ Генерального прокурора України Олега Махніцького від 2 липня 2014 року про звільнення з посади прокурора Одеської області Миколи Стоянова є незаконним і підлягає скасуванню.

Як повідомили кореспонденту Укрінформу в прес-службі Одеського окружного адміністративного суду, таку постанову ухвалено судом під головуванням судді Юрія Харченка за позовом Миколи Стоянова до генпрокуратури стосовно скасування наказу №972к про увільнення його від обов'язків голови колегії прокуратури Одеської області.

"Постанова суду в частині поновлення Миколи Стоянова на посаді прокурора Одеської області підлягає негайному виконанню, відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 256 Кодексу адміністративного судочинства України", - зазначено в документі.

Коментуючи на прохання Укрінформу це судове рішення, прес-секретар чинного прокурора Одеської області Андрія Пріза заявила: "Оскільки відповідачем у справі є Генеральна прокуратура України, то питання оскарження рішення Окружного адмінсуду від 5 грудня в апеляційному порядку вирішуватиме керівництво ГПУ. Компетенцією ГПУ є також призначення та звільнення керівників прокуратур обласного рівня".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-