Виконувачу обов'язків мера Ужгорода спалили автомобіль

Укрінформ
Виконуючому обов’язки міського голови міста Ужгород Віктору Щадею вночі спалили автомобіль, що був припаркований під вікнами багатоповерхового будинку, в якому мешкає потерпілий.

Виконуючому обов’язки міського голови міста Ужгород Віктору Щадею вночі спалили автомобіль, що був припаркований під вікнами багатоповерхового будинку, в якому мешкає потерпілий.

Кореспондент Укрінформу дізнався про обставини цього інциденту.

«Автомобіль «Ford Focus», який я придбав у кредит у 2013 році, підпалили близько пів на першу в ніч з 13 на 14 травня прямо під вікнами будинку, у якому я мешкаю. Вогнем повністю знищено передню частину та моторний відсік авто», - розповів Щадей.

За словами потерпілого, це вже другий його автомобіль, який невідомі знищили подібним чином. Першою була «Нива», яку спалили 2006 року. Винуватців тоді так і не знайшли.

Як дізнався кореспондент агентства у правоохоронних органах міста, однією з робочих версій причини підпалу автомобіля в.о. міського голови є його політична та професійна діяльність.

Як повідомляло агентство, виконуючим обов'язки міського голови Ужгорода Віктор Щадей став 24 лютого ц.р після сесії міськради, на якій було усунено від виконання обов’язків та відправлено у відставку мера Ужгорода члена Партії регіонів Віктора Погорєлова. Після цього 4 березня близько 21.30 невідомий вдарив Щадея ззаду ножем, коли посадовець виходив зі свого авто. Щадей перебував на лікуванні в хірургічному відділенні лікарні з діагнозом «проникаюче ножове поранення в позачеревний простір поперекової ділянки зліва без пошкодження внутрішніх органів». Його стан розцінювався як стабільно тяжкий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-