Перша концесійна автодорога з'явиться на Львівщині -

Перша концесійна автодорога з'явиться на Львівщині - "Укравтодор"

Укрінформ
Іспанська компанія Elsamex S.A. здійснюватиме експлуатаційне утримання на умовах концесії ділянки автомобільної дороги М-06 Київ - Чоп від м.Броди до м.Стрий на Львівщині.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства автомобільних доріг "Укравтодор".

"В Україні вперше до експлуатаційного утримання доріг залучено приватну компанію, що отримуватиме оплату своїх послуг не за виконані обсяги робіт, а за експлуатаційний стан автомобільної дороги, після приведення її у відповідність до необхідного рівня експлуатації. Відповідно до пілотного контракту, підписаного 31 грудня 2013 року, експлуатаційне утримання ділянки від м.Броди до м.Стрий (км 434+230 - км 621+500) автомобільної дороги М-06 Київ - Чоп протягом 7 років здійснюватиме іспанська компанія Elsamex S.A. - переможець відкритого міжнародного тендеру", - зазначається у повідомленні.

За умовами контракту, ця компанія має не лише виконати капітальний ремонт двох об'єктів, розташованих на ділянці - обхід м.Олесько (км 464+500 - км 471+350) та Гамаліївської дамби (км 527+300 - км 529+300), а й влаштувати додаткове освітлення, облаштувати пункти вагового контролю, встановити метеостанції тощо. Перші ремонтні роботи розпочнуться вже навесні цього року.

За словами голови "Укравтодору" Євгена Прусенка, успішна реалізація пілотного проекту дозволить у подальшому використовувати цю практику по всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-