Пес Патрон з'явився на муралі у Хмельницькому

Пес Патрон з'явився на муралі у Хмельницькому

Фото
Укрінформ
У Хмельницькому в День міста відкрили мурал на честь відомого пса-піротехніка Патрона, який також узяв участь у церемонії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє місцеве видання Сайт Є.

«Зображення Патрона художники нанесли на стіні поруч із приміщенням міського управління охорони здоров’я на вулиці Грушевського. Влітку раніше на цій же стіні намалювали ще трьох персонажів: військового на передовій, рятівника з дитиною на руках і бойового медика», - йдеться у повідомленні.

Як розповіла волонтерка громадської організації «Українці майбутнього» Вероніка Гоїк, на стінах міста малюють мурали, які символізують всі маленькі, але дуже значущі перемоги для української історії. А Патрон є символом того, що тваринка теж може бути героєм.

Зазначається, що у Хмельницький на відкриття стінопису приїхав сам Патрон зі своїм господарем рятувальником Михайлом Ільєвим. Вони пройшлися центром міста та поспілкувалися з хмельничанами.

Читайте також: Пес Патрон пройшов обстеження у ветеринарному госпіталі на Хмельниччині

Як повідомляв Укрінформ, Укрпошта розпочала продаж марки «Пес Патрон». Вона стала першою офіційною благодійною маркою України. На її продажі планується зібрати понад 1 млн євро на автомобіль для розмінування.

Фото: ye.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-